Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flyinge 711
ALLA BILDER
Lund Flyinge 711 Lund 12.946 ha Pris på förfrågan

Weibo Gård - Idyllisk gård i klassiskt skånskt manér

I det karaktäristiska öppna landskapet i sydvästra Skåne, präglat av hästkultur och jordbruk med anor från 1600-talet, finner du denna pittoreska gård. Mellan fyra kringbyggda huslängor finns en vacker kullerstensbelagd innergård och bakom mangårdsbyggnaden en härligt grönskande trädgård, skyddad från vägen. Boningshuset byggdes redan 1855 och trots omfattande renoveringar i slutet på 1900-talet är den lantliga idyllen fortfarande välbevarad. Den vita putsfasaden med röda spröjsade fönster och takkupor går hand i hand med ekonomibyggnadernas röda träpanel och tegelfasader och skapar en harmonisk helhet.

Bostaden är generös med över 300 m2 i boyta bestående av stora rum i fil vilket ger utmärkta sällskapsytor. Majoriteten av sovrummen är belägna på övre plan med charmigt snedtak, likaså ett modernt helkaklat badrum. Ekonomibyggnadens dryga 600 m2 innehåller modernt stall med fem (samt fyra med lägre takhöjd) hästboxar såväl som ladugård med gjutet golv och öppen yta som lämpar sig till någon form av gårdsförsäljning. På den nordvästra delen av den stora åkermarken finns en naturlig vattenkälla - en underbar oas. Här har ägaren skapat en unik miljö/oas med stor damm med grundvatten som fyller densamma. Mångfald, en fristad för djur och natur. En plats som måste upplevas!

Med utmärkt läge nära Lund, Malmö och Köpenhamn är det enkelt att ta sig till Flyinge. E22:an som löper från Malmö till Norrköping passerar endast fem minuter norr om gården med anslutning till flertalet större städer på vägen. Den omgivande miljön är den typiska vykortsbilden av Skåne med vidsträckta slätter och gemytliga byar och gårdar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lund

Adress: Flyinge 711

Antal rum: 8

Boarea: 304 kvm

Biarea: 46 kvm

Tomtarea: 12.946 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Lund

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som bland annat ansvarig mäklare för utförsäljningen av Stora Ensos och Gysinges bolagsskog på västkusten som genomfördes på miljardnivå. Därtill har han ett stort intresse att utföra ett förstklassigt arbete med att förmedla mindre och välbelägna gårdar i mellan och västra delen av Sverige. Martin är själv skogsägare och har bred erfarenhet av skog och lantbruk samt ett outtröttligt jaktintresse.

Martin bor idag med sin familj i den västsvenska pärlan Falkenberg.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer