Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Flyinge 711
ALLA BILDER
Lund Flyinge 711 Flyinge 12.946 ha 20 000 000 KR

Weibo Gård - Idyllisk gård i klassiskt skånskt manér

I det karaktäristiska öppna landskapet i sydvästra Skåne, präglat av hästkultur och jordbruk med anor från 1600-talet, finner du denna pittoreska gård. Mellan fyra kringbyggda huslängor finns en vacker kullerstensbelagd innergård och bakom mangårdsbyggnaden en härligt grönskande trädgård, skyddad från vägen. Boningshuset byggdes redan 1855 och trots omfattande renoveringar i slutet på 1900-talet är den lantliga idyllen fortfarande välbevarad. Den vita putsfasaden med röda spröjsade fönster och takkupor går hand i hand med ekonomibyggnadernas röda träpanel och tegelfasader och skapar en harmonisk helhet.

Bostaden är generös med över 300 m2 i boyta bestående av stora rum i fil vilket ger utmärkta sällskapsytor. Majoriteten av sovrummen är belägna på övre plan med charmigt snedtak, likaså ett modernt helkaklat badrum. Ekonomibyggnadens dryga 600 m2 innehåller modernt stall med fem (samt fyra med lägre takhöjd) hästboxar såväl som ladugård med gjutet golv och öppen yta som lämpar sig till någon form av gårdsförsäljning. På den nordvästra delen av den stora åkermarken finns en naturlig vattenkälla - en underbar oas. Här har ägaren skapat en unik miljö/oas med stor damm med grundvatten som fyller densamma. Mångfald, en fristad för djur och natur. En plats som måste upplevas!

Med utmärkt läge nära Lund, Malmö och Köpenhamn är det enkelt att ta sig till Flyinge. E22:an som löper från Malmö till Norrköping passerar endast fem minuter norr om gården med anslutning till flertalet större städer på vägen. Den omgivande miljön är den typiska vykortsbilden av Skåne med vidsträckta slätter och gemytliga byar och gårdar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Flyinge

Adress: Flyinge 711

Antal rum: 8

Boarea: 304 kvm

Biarea: 46 kvm

Tomtarea: 12.946 ha

Pris/bud: 20 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Flyinge

Välkommen att kontakta oss

Martin Haraldsson
Ansvarig mäklare

Martin Haraldsson

Martin Haraldsson har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2012, han är även utbildad jägmästare och efter tio år inom skogsindustrin och skogsförvaltning har han en gedigen erfarenhet av skogsfrågor. Han summerar nu tjugo år inom skogs- och fastighetsbranschen. Martin är idag en av de mest kompetenta mäklarna på jord- och skogsfastigheter i Sverige. Han kan hantera stora komplexa försäljningsprocesser som ...

Kontakta mig
Jonas Martinsson
Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket ...

Kontakta mig

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Martin Haraldsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas