Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Buemåla 113
ALLA BILDER
Emmaboda Buemåla 113 Kalmar 2.1812 ha Pris på förfrågan

Drömlik hästgård

Nu ges en unik möjlighet att förvärva Buemåla gård, en naturskönt belägen hästgård 5 mil väster om Kalmar. Längs med grusvägen leder solen tillsammans med bokskog och de gamla ekarna en in i underskön gårdsmiljö. Lugnet, avskildheten och grönskan välkomnar till Buemåla gård. Huvudbyggnaden är på 300 kvm och uppförd på 1850-talet som renoverats pietetsfullt de senaste åren och är i charmigt, fint skick. Till gården hör nybyggt stall med tre hästboxar och sadelkammare. Intill stallet finns flera bra beteshagar, vackra vidsträckta ridvägar och en upplyst paddock. På stallbyggnaden installerades solceller för bara några månader sedan. Vidare finns det på gården äldre ladugårdsbyggnad i två plan som används senast till gårdsbutik. I anslutning till huvudbyggnaden är ett garage med plats för tre bilar och två laddboxar uppfört senaste året och bredvid ett fristående hus på 60 m2 för uthyrning eller till vänner och bekanta kommer på besök.

Buemåla gård erbjuder en sällsynt god livskvalitet med rofyllda grönskande omgivningar. Kort promenad till ljuvlig badplats och goda fiskemöjligheter i vackra sjön Torn. Gården ligger endast 40 minuter från Kalmar. Dit tar man sig också bekvämt med privat flyg eller reguljärt från många destinationer bl a Frankfurt, som trafikeras tre gånger i veckan.
Bara några kilometer bort ligger en av Sveriges vackraste golfbanor Emmaboda GK med sin fina 18-hålsbana. Ridklubb med träningsfaciliteter och nya ridhus bara en mil bort.

För ytterligare information och privat visning vänligen maila till [email protected], tack!

LÄS MER
FAKTA

Område: Kalmar

Adress: Buemåla 113

Antal rum: 9

Boarea: 295 kvm

Biarea: 21 kvm

Tomtarea: 2.1812 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Kalmar

Thomas Swenson

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Thomas har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 1999. Med sina många år i branschen har han stor erfarenhet och kunskap om marknaden. Med siktet inställt på kvalitet och kundnöjdhet går han helhjärtat in i varje uppdrag. Att få representera några av Sveriges vackraste och mest exklusiva hem och gårdar under varumärket Residence Christie´s ser han som ett stort privilegium. Thomas bor med sin familj på en gård strax söder om Linköping och som fastighetsmäklare är hans verksamhetsområde Linköping och Östergötland med omkringliggande landskap.

Jag gillar det personliga engagemanget våra objekt på Christies kräver, utmaningen i att hitta just den där specifika köparen som säljaren söker

tidigare klient

Bilder

P1 Bostadsbild
P2
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P3 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild P4 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Thomas Swenson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer