Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Södra Lyngbyvägen 11-20
ALLA BILDER
Kristianstad Södra Lyngbyvägen 11-20 Skåne 7.3658 ha 12 900 000 KR

Mjöviksgården anno 1842

Landsvägen slingrar sig genom det vackra Österlen, från Ystad upp till Kristianstad. Här, i det platta och öppna landskapet, pryder klassiska Skånelängor vyerna genom bilfönstret. I utkanten av tätorten Everöd tar Södra Lyngbyvägen vid. En privat allé med frodiga trädtoppar svänger av vägen och leder in till egendomen. På vägen passerar du två pittoreska grindstugor, och snart öppnar sig trädtaket för att välkomna dig till Mjöviksgårdens förtrollande mangårdsbyggnad, som stoltserar i klassisk skånsk stil.

Mangårdsbyggnaden är pietetsfullt renoverad och strålar nu med en omsorgsfullt vårdad boyta på över 300 kvadratmeter. Här styrs värme, larm, belysning och musik via praktiska appar, och överallt genomsyras en känsla av lyx tack vare de exklusiva materialen. Interiört lyfter väggar i timmer och tegel fram husets charm och kompletteras av breda dörrlister, vackra fönsterkarmar, kakelugn, öppen spis och en mängd andra lockande detaljer. Det stora, högkvalitativa köket utgör hjärtat i bostaden och skiljer de mer privata delarna från de sociala utrymmena på ett naturligt och självklart sätt. Totalt rymmer huset tre sovrum, alla med egna badrum, fördelade över de två våningarna.

Tillsammans med ekonomibyggnaden bildar huvudbyggnaden en klassisk sydsvensk gård med en skyddad kullerstensbelagd innergård av kullersten. Korsvirke och natursten vittnar om det hängivna arbete som lagts ner på gården, vilket förstärks ytterligare av de gedigna sättugnsplattorna och minnesstenen som bevarats. Gårdscentrum omges av en magnifik parkliknande tomt. Mjöån, som vimlar av öring, porlar serent genom fastigheten, och vid vattnets kant står fortfarande en gammal mölla. På andra sidan ån finns ett mindre bostadshus inbäddat i en otroligt naturskön miljö.

Mjöviksgården erbjuder en harmonisk helhet med en fulländad boendemiljö. Tre hektar åkermark omger allén och skapar en skyddande inramning av fastigheten. I Everöd finns vardagliga bekvämligheter, och med bil når du Kristianstad på endast 20 minuter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Skåne

Adress: Södra Lyngbyvägen 11-20

Antal rum: 18

Boarea: 337 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 7.3658 ha

Pris/bud: 12 900 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skåne

Camilla Eggenberger

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Camilla startade sin karriär som mäklare 1989 och har sedan dess förmedlat 1000-tals våningar och villor samt har under många år arbetat i en ledande position som mäklare för gårdar på en ansedd byrå. Hon är väl förtrogen med allt från exklusiva lägenheter till slott med expertområde i Stockholm och Skåne men har även arbetat över hela Mellansverige.
Camillas passion är att tillgodose varje uppdragsgivares unika omständigheter och hitta objektens speciella egenskaper, allt för att erbjuda intressenter den bästa helhetslösningen. Hennes motto är: inget är omöjligt, bara olika lätt!

Bra jobbat att lösa komplexiteten!! Du gjorde det hela till en fest. Tror och hoppas vi ses snart igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Camilla Eggenberger

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer