Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Veddö gård 1
ALLA BILDER
Tanum Veddö gård 1 Fjällbacka - 66 ha 66 ha Pris på förfrågan

Helt unik egendom på egen halvö

I hjärtat av Bohusläns skärgård ligger denna unika gård på en egen halvö. Redan på bronsåldern tog våra förfäder området i anspråk vilket vittnar om de goda fiskevattnen och uddens strategiska placering i bohuslänska arkipelagen. Kustens livfulla mjuka hällar och skärgårdens skiftande spektra omger boningshuset som är beläget med ett superbt solläge samtidigt som huset drar nytta av klippornas naturliga vindskydd.

Mangårdsbyggnaden om 600 kvm är uppförd i högsta internationella standard och hyser alla bekvämligheter för den stora familjen samt generös plats för flera gäster. Stora sällskapsutrymmen, fem separata sovrumsdelar och en av västkustens större privata vinkällare är ett smakprov på vad huset erbjuder. Allt är genomgående uppförd i svenska gedigna material med bohusgranit, tegel och glas.

På egendomen har även uppförts en ekonomibyggnad, här är det högt i tak och ljust, här finns också rymliga förvaringsytor men konstruktionen främjar även en god akustik och har använts både till konstutställningar och konserter.
I närheten utanför mangårdsbyggnaden finns även en gäststuga och ett orangeri samt en bit bort två mindre stallbyggnader, en med boxplatser och ligghall samt en med ligghall.

Gården har lång havskontakt och gårdsbilden är privat beläget med naturen som sin närmsta granne. Här kan man jaga och fiska havsöring precis utanför dörren men om jakt och fiskelyckan tryter finns alltid alternativet att plocka ostron från sina egna ostronbankar. Till det kommer att den som uppförde byggnaderna endast har tagit hänsyn till kvalitet och slutresultat, allt i högsta internationella klass. Hela gårdsbilden är tongivande med sina granitmurar och generösa stensättningar där bara gedigna material har använts.

Sammantaget är Veddö gård en helt unik egendom av genomgående högsta internationella kvalitet och utförande med den bohuslänska skärgården ett stenkast bort.

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokning av visning.

LÄS MER
FAKTA

Område: Fjällbacka - 66 ha

Adress: Veddö gård 1

Antal rum: 13

Boarea: 600 kvm

Biarea: 600 kvm

Tomtarea: 66 ha

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Fjällbacka - 66 ha

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer