Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Häggeby kyrkväg 50
ALLA BILDER
Håbo Häggeby kyrkväg 50 Mälaren 1.9 ha 7 950 000 KR

Strandfastighet med förhandsbesked för bostadshus

Längs Mälarens strand, nära historiska Skokloster, ligger denna fastighet fridfullt mellan skog och öppna landskap. Två hektar av trädgård och ängar sträcker sig ända ned till sjökanten där rätt finns att nyttja del av vattnet samt båtplats på en privat brygga.

Vackra nybyggda ekonomibyggnader i fornnordisk stil välkomnar dig när du anländer till fastigheten. Byggnadernas eleganta linjer smälter in i den omgivande naturen och deras placering skapar en inramad trädgård med stor gräsyta och en magisk vy mot Mälaren i nordväst. Totalt erbjuder byggnaderna 600 kvadratmeter fördelade på en loge, vagnslider, lada och garage.

Tidigare stod även ett bostadshus på fastigheten som dessvärre brann ner till grunden. I dag finns ett beviljat förhandsbesked för en ny bostad. Byggnaden får högst vara 120 kvadratmeter i byggnadsarea, 1½-plan samt med en nockhöjd på 7 meter. Med detta ges möjligheten att skapa ett helt eget och unikt boende på landsbygden med goda förutsättningar att bedriva egen jordbruksverksamhet.

Mellan Enköping och Sigtuna befinner du dig nära större tätorter åt flera håll. Dessutom ligger fastigheten med snabb och smidig anslutning till E18 med endast cirka en timme till Stockholm.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Henric Falkenberg för vidare information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Mälaren

Adress: Häggeby kyrkväg 50

Tomtarea: 1.9 ha

Pris/bud: 7 950 000 KR

Mälaren

Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer