Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Korsövägen 13
ALLA BILDER
Danderyd Korsövägen 13 Danderyd 1075 kvm 12 995 000 KR

ATTRAKTIV FAMILJEVILLA I TVÅ PLAN

Välkommen till en trivsam och barnvänlig villa om 223 kvm boarea i Enebybergs äldre villakvarter. Smakfullt och rymligt hem med bra planlösning för familjen. Socialt kök med matplats för många, 4 sovrum, vardagsrum med vacker öppen spis och utgång till stor möblerbar altan, bastu och tvättstuga. Fin solig trädgårdstomt med attefallshus, pool och garage. Villan är omsorgsfullt renoverad under åren och har bergvärme. Fiber finns installerat.

Den pampiga entrén leder in till en ljus hall med vackert marmorgolv, bra förvaring och wc. På entréplanet finns ett stilrent fullutrustat kök med köksö och kamin. De stora fönsterpartierna i matsalen vetter ut mot trädgården. Här samlas man gärna! Sällskapsrummet på nedre plan har plats för soffgrupp. På nedre plan finns också allrum, sovrum, dusch och bastu samt vinförvaring.

Vacker trappa centralt placerad i huset leder upp till övre plan. Här finns stort vardagsrum med stavlagd ekparkett från byggnadsåret och fungerande öppen spis. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och tillskapa ytterligare ett sovrum. Utgång till solig altan med plats för loungegrupp, solsängar m.m. På övre plan finns tre sovrum, varav ett används som master bedroom. Badrum med regndusch, vägghängd wc, handdukstork, vattenburen golvvärme samt förvaring. Vinden är oinredd och har plats för mycket förvaring. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättbänk och klädförvaring. Tvättstugan har även separat groventré från sidan av huset.

Grön härlig och lättskött trädgårdstomt med trädäck för sittgrupp och pool - som ger perfekt svalka under varma sommarmånader. Attefallshuset är uppfört 2018, har många fönsterpartier och är idag inredd med stor soffgrupp och tv för barnen och vänner, i huset finns även ett rymligt förråd. Friggebod om ca 10 kvm samt separat garage med plats för en bil, arbetsytor och förvaring. Det finns plats utomhus för totalt ytterligare tre bilar.

Villan är omsorgsfullt renoverad under åren och är i mycket fint skick. På promenad- och cykelavstånd finns Roslagsbanan, bussar, sporthall, ishall, utegym, lekplatser, förskolor och skolor samt mataffärer. Naturen finns nära med t ex. motionsspår för både löpning och skidåkning i Rinkebyskogens naturreservat samt fina badplatser vid Rösjön.

Digitalt prospekt med fastighetsinformation finns under "Dokument".

Varmt välkommen på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Danderyd

Adress: Korsövägen 13

Antal rum: 8

Boarea: 223 kvm

Biarea: 59 kvm

Tomtarea: 1075 kvm

Pris/bud: 12 995 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Danderyd

På promenadavstånd finns Roslagsbanan, bussar, sporthall, ishall, utegym, lekplatser, förskolor och skolor samt mataffärer.

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer