Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Roslagsgatan intill Odengatan
ALLA BILDER
Stockholm Roslagsgatan intill Odengatan Vasastan 209 kvm 28 500 000 KR

Magnifik hörnvåning i toppskick med balkong och uthyrningsdel med egen entré

Magnifik genomgående hörnvåning högt upp i huset intill Odengatan och nära Lärkstan. Våningen är totalrenoverad, det är smakfullt och påkostat. Här finns många klassiska och tidstypiska detaljer. Takhöjden är generös och det finns många fönsterpartier som ger bostaden ljus och rymd. Köket är modernt och stilrent och höjer upplevelsen av mötet mellan gammalt och nytt. Dubbla vinkylar och all maskinell utrustning från Miele gör köket till en upplevelse i sig. Här bor man med bästa förutsättningar att samla familj och vänner för upplevelser och sociala sammanhang. Det vackra burspråket i matsalen ger ytterligare rymd och en plats att koppla av på. Master bedroom är lugnt och rofyllt och har plats för dubbelsäng. Rummet intill disponeras som walk-in-closet, men kan med fördel även användas som barn- eller arbetsrum. Master bedroom har rymligt och snyggt badrum en-suite. Det finns ytterligare ett badrum och en gäst-wc. Den inre hallen är möblerbar och har en vacker fungerande öppen spis. Balkongen är stor och har öppen vy över innergårdarna. Uthyrningsdelen har egen entré, köksdel, stort rum och badrum. Genom att ta i anspråk närmast intilliggande rum kan uthyrningsdelen enkelt göras större, för att på så sätt få både ett vardagsrum och ett sovrum.

Planlösningen är tilltalande och kan anpassas utifrån behov och önskemål. Detta är ett hem med klass, för dig med höga krav och som prioriterar hög boendekvalitet och boendeupplevelse.

Föreningen är en välskött äkta bostadsrättsförening i byggnad uppförd år 1922, hiss finns. Läget är centralt mellan Vasastan och Östermalm. Det är nära till butiker, shopping, restauranger/caféer och city. Grönområden och bra kommunikationer finns också nära.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Roslagsgatan intill Odengatan

Antal rum: 7

Boarea: 209 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 9558 KR/Månad

Pris/bud: 28 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 610116 KR
Bostadens indirekta nettoskuldsättning har beräknats utifrån uppgifter från årsredovisningen 2022.

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer