Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Roslagsgatan 14
ALLA BILDER
Stockholm Vasastan Roslagsgatan 14 209 kvm 28 200 000 KR

Magnifik hörnvåning i toppskick med balkong och uthyrningsdel med egen entré

Magnifik genomgående hörnvåning högt upp i huset intill Odengatan och Lärkstan. Våningen är totalrenoverad, det är smakfullt och påkostat. Det finns många klassiska och tidstypiska detaljer. Takhöjden är generös och det finns många fönsterpartier som ger bostaden ljus och rymd. Köket är modernt och stilrent och höjer upplevelsen av mötet mellan gammalt och nytt. Dubbla vinkylar och all maskinell utrustning från Miele gör köket till en upplevelse i sig. Här bor man med bästa förutsättningar att samla familj och vänner för upplevelser och sociala sammanhang. Det vackra burspråket i matsalen ger ytterligare rymd och en plats att koppla av på. Master bedroom är lugnt och rofyllt och har plats för dubbelsäng. Rummet intill disponeras som walk-in-closet, men kan med fördel även användas som barn- eller arbetsrum. Master bedroom har rymligt och snyggt badrum en-suite. Det finns ytterligare ett badrum och en gäst-wc. Den inre hallen är möblerbar och har en vacker fungerande öppen spis. Balkongen är stor och har öppen vy över innergårdarna. Uthyrningsdelen har egen entré, köksdel, stort rum och badrum. Genom att ta i anspråk närmast intilliggande rum kan uthyrningsdelen enkelt göras större, för att på så sätt få både ett vardagsrum och ett sovrum.

Planlösningen är tilltalande och kan anpassas utifrån behov och önskemål. Detta är ett hem med klass, för dig med höga krav och som prioriterar hög boendekvalitet och boendeupplevelse.

Föreningen är en välskött äkta bostadsrättsförening, i byggnad uppförd år 1922. Hiss finns i huset. Läget är centralt, mellan Vasastan och Östermalm. Det är nära till butiker, shopping, restauranger/caféer och city. Grönområden och bra kommunikationer finns också nära.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

LÄS MER

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Roslagsgatan 14

Antal rum: 7

Boarea: 209 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 8311 KR/Månad

Pris/bud: 28 200 000 KR

Vasastan

Vasastaden är en stadsdel i Stockholms innerstad som fick sitt namn under 1890-talet efter Vasagatan som invigdes år 1885 med Gustav Vasa som inspirationskälla. Sitt officiella namn fick Vasastaden inte förrän 1926. En av Vasastadens mest kända byggnader är Stadsbiblioteket som öppnades år 1928 och rymmer 40 000 olika böcker. En annan välkänd byggnad är Gustaf Vasa kyrka som ritades av Agi Lindegrens, som i vanliga fall ritade slott, vilket kan förklara den 60 meter höga kupolen.

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer