Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hornsgatan 29D
ALLA BILDER
Stockholm Södermalm Hornsgatan 29D 148 kvm 15 500 000 KR

Magnifik sekelskiftesvåning intill Mariatorget med stor solig balkong

Klassisk, elegant sekelskiftesvåning i byggnad anno 1900 med rymd och fantastiska detaljer såsom speglade pardörrar, vackra dörröverstycken, stuckaturer, fiskbensparkett, kamin samt kakelugn. Det höga läget i huset ger härligt ljusinsläpp och luftig känsla. Vardagsrum med kamin, kök, stor matsal och tre sovrum. Attraktivt läge vid Hornsgatspuckeln och Stockholms bästa utsiktsplatser vid Monteliusvägen. Våningen håller hög klass och passar både familjen och den som söker ett boende med hög boendeupplevelse. Vardagsrum, matsal och sovrum ligger i fil och knyts samman genom vackra pardörrar. Matsalen har plats för många gäster och rummet intill kan disponeras som t ex. sovrum/gästrum eller kontor. Master bedroom har vacker kakelugn, gott om förvaring och vetter mot innergården. Här finns badrum en-suite med tvättmaskin. I master bedroom finns den ena utgången till den stora balkongen i underbart och skyddat söderläge. Serveringsgången med serveringsskåp leder både till ett ytterligare sovrum och till köket. Köket är smakfullt och modernt med full maskinell utrustning. I köket finns den andra utgången till balkongen. Mellan vardagsrummet och master bedroom finns ett hemmakontor. Samtliga fönster har isolerglas och det finns säkerhetsdörr. I hallen finns gäst-wc med dusch och rymlig garderob. Ytorna är generösa och ger möjlighet till disposition efter behov och önskemål, t ex. finns möjlighet till fyra bra sovrum. Här bor man i en välskött äkta förening med hiss i huset. Juridisk person kan godkännas som medlem. Läget intill Mariatorget är centralt och det finns utmärkta kommunikationer vid Slussen. Det är också gångavstånd till det mesta - mataffärer, restauranger och caféer, bagerier, gym och annan shopping. Hornsgatspuckeln är känd för sina konstgallerier och sina många K-märkta historiska byggnader. Årsredovisning, stadgar och digitalt prospekt finns under "Dokument".

LÄS MER

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Hornsgatan 29D

Antal rum: 5

Boarea: 148 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 5473 KR/Månad

Pris/bud: 15 500 000 KR

Planritningar
Planritningar

Södermalm

Södermalm, i vardagligt tal Söder, är en stadsdel, belägen på en ö med samma namn, i Stockholms innerstad. Södermalm avgränsas i norr av Slussen och i Söder vid Skanstull. De öst- västliga begränsningslinjerna är Danvikskanalens östra sida respektive Bergsund vid Reimersholme. Stadsdelen är relativt kuperad. Längst i öster ligger Fåfängan, 40 möh och även Åsöberget 37 möh och Vite bergen 46 möh bjuder på storslagna vyer och har gett upphov till namnet Söders höjder.

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric arbetar med förmedling av attraktiva bostäder huvudsakligen på Östermalm i Stockholm. Naturligtvis åtar sig Eric förmedlingsuppdrag även inom andra områden och orter.

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

Parallellt med livet som mäklare gillar Eric god mat, långa promenader ute i naturen och tar gärna ett friskt dopp i havet.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer