Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Kungsborgsvägen 13 Skuru 597 kvm

Seaview villa - Skurusundet takterrass, pool och båtplats

Detta är ett boende för den medvetne, med hög klass och för dig som prioriterar hög boendekvalitet och boendeupplevelse nära vatten och båtplats. Villan är belägen på en lättskött tomt och boendet är för dig som under ledig tid helst prioriterar njutning och livskvalitet. Ytorna inom- och utomhus flyter lätt ihop på ett bra sätt och skapar utmärkta förutsättningar för stora sociala tillställningar, såsom t ex. ett sommarkalas med sol, bad och grillning. Takterrassen är underbar och har storslagen utsikt - känslan här uppe är magnifik. Här kan man njuta och koppla av under stora delar av året. Är båten på plats vid bryggan kanske det är den och skärgården som får ta stor del av den lediga tiden. Att bara vara hemma, för att njuta av utsikten, bada i poolen eller jacuzzin - eller promenera i stråken längs Skurusundet - är underbart. Tillfällena är många året runt att koppla av i bastun och samtidigt titta ut mot sundet genom panoramafönstret. Huset är i två plan och är byggt 2018. Det är ljust inrett och har en tilltalande och luftig planlösning som innefattar öppna sällskapsytor, stilrent kök, 4 sovrum, 3 badrum inkl. SPA-/relaxavdelning med bastu samt tvättstuga, som fördel också kan användas som grovkök. Det finns stora terrassytor runt huset som kan disponeras på flera olika sätt beroende på behov och önskemål. I Skurusundet disponerar fastigheten en båtplats vid bryggföreningens brygga. Förutom att åka med bil finns det bra allmänna kommunikationer som gör att det går snabbt att ta sig till stan. På kort promenadavstånd finns buss mot Slussen från närliggande hållplats Lindholmsplan och Nackalinjens båt direkt Nybroplan tar ca 15 minuter. I närområdet finns motionsanläggningar, utegym, fotbollsplan, löparbanor samt hallar för handboll, simning och basket. Utskogens förskola ligger nära och lite längre bort Borgvallaskolan (ÅK F- 3) och Skuruskolan (ÅK F-9).

LÄS MER
FAKTA

Område: Skuru

Adress: Kungsborgsvägen 13

Antal rum: 6

Boarea: 180 kvm

Tomtarea: 597 kvm

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer