Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Hagagatan 18 Vasastan 100 kvm

3,5:a nära Odenplan med stor terrass och kakelugn - möjlig 4:a med två badrum

Genomgående sekelskiftesvåning med högt i tak och vackra fönsterpartier, varsamt renoverad för att bevara sekelskifteskänslan. Stort sällskapsrum som inbjuder till social samvaro. Köket mot gården är trivsamt och har utgång till stor härlig terrass. I anslutning till köket finns vad idag används som arbetsrum, men som med fördel kan användas som barnrum. Master bedroom ligger mot gården och är lugnt, rofyllt och har en vacker fungerande kakelugn. Rummet mot Hagagatan - intill sällskapsrummet - används som sovrum, men kan också användas som matsal. Badrum med badkar. Våningen har stor potential med förutsättningar att skapa ett riktigt drömboende efter behov och önskemål, t ex. ett ytterligare sovrum och badrum, se alternativ planritning. Välskött äkta förening som äger marken. Centralt läge nära Odenplan med mycket bra kommunikationer såsom bussar, tunnelbana och pendeltåg. I detta citynära läge är det gångavstånd till det mesta - matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och shopping. Grönområden finns också på nära håll, t ex. Vasaparken, Hagaparken och Observatorielunden.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Hagagatan 18

Antal rum: 3.5

Boarea: 100 kvm

Våningsplan: 1

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer