Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Upplandsgatan 47 Vasastan 98 kvm

Fantastisk vindsvåning nära Vasaparken med terrass i sydväst

Bostaden är genomgående och har en härlig möblerbar terrass i sydväst med fin utsikt över Vasastans takåsar, vackra Gustaf Vasa kyrka och Norra Tornen. Hiss finns direkt till våningsplanet. Sällskapsrum med kamin i öppen social planlösning med stilrent kök från Ballingslöv samt stor matplats. Skjutdörr i glas till terrass om ca 8,5 kvm med plats för möbler och grill. Det finns två bra sovrum, med möjlighet till ett tredje. Kaklat och rymligt badrum, med badkar, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om plats för förvaring. Det finns även AC och vattenburen golvvärme samt fjärrstyrda takfönster med regnsensorer. Belysning kan även styras med fjärrkontroll. Här finns fantastisk potential att skapa ett drömboende. Se gärna alternativ planritning för ytterligare sovrum och badrum. Huset är uppfört 1885 och föreningen är en äkta bostadsrättsförening med flera lokaler och goda lokalintäkter. Centralt läge och nära till butiker, restauranger och grönskan i Vasaparken eller Observatorielunden. Buss, tunnelbana och pendeltåg finns på Odenplan.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan

Adress: Upplandsgatan 47

Antal rum: 3

Boarea: 98 kvm

Våningsplan: 5

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer