Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalmstorg 5 Östermalm 116 kvm

5:a på Östermalmstorg högst upp i huset med terrass

Bostaden är genomgående och har en härlig möblerbar terrass i söderläge med fri utsikt över Östermalmstorg, den vackra saluhallen och Hedvig Eleonora kyrka. Nuvarande disposition innefattar stort sällskapsrum i öppen social planlösning med stilrent HTH-kök och väl tilltagen matplats. Dubbla fönsterdörrar leder ut till terrassen. Lägenheten har tre bra sovrum mot gården, med möjlighet till ett fjärde, där det nuvarande allrummet finns. Bostaden har gott om förvaring och ett helkaklat badrum med badkar samt separat gäst-WC. Här finns fantastisk potential att skapa ett drömboende. Planlösningen är tilltalande och utformad så att rummen kan disponeras på olika sätt. Tidigare har det funnits bygglov för ytterligare en terrass, mot gården om ca 8 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med flera lokaler och goda lokalintäkter. Huset är uppfört 1928. I detta läge är det nära till det bästa stadsdelen har att erbjuda, såsom saluhallen, restauranger och butiker. Buss och tunnelbana finns runt hörnet och det är gångavstånd till det mesta, Strandvägen och Djurgården.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Östermalmstorg 5

Antal rum: 5

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 6

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

5:a högst upp i huset med terrass Oslagbar utsikt över Stockholm Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer