Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Luntmakargatan 12 Norrmalm 115 kvm

Hörnvåning - sekelskifte - anno 1896 i cityläge om 3 rum

I ett utsökt och attraktivt läge mellan Vasastan och Östermalm finns denna våning om 115 kvm i vacker och representativ q-märkt tegelbyggnad uppförd 1894-1896. Det centrala läget ger även känslan av att bo lugnt och behagligt, samtidigt med pulsen nära - exempelvis når man Stureplan på bara några minuters promenadavstånd. Föreningen har en härlig gård, 'trädgård', som medlemmarna kan njuta av. Under sommarhalvåret är gården en oas för social gemenskap, grillning och avkoppling. Föreningen månar om att gården tas om hand och att den pryds med vackra blommor och växter som skapar trivsel och atmosfär. Bostadens nuvarande disposition innefattar hall med platsbyggd förvaring, sovrum, två stora sällskapsrum, kök och badrum. Våningen är välplanerad och har en tilltalande planlösning, generös takhöjd och stora fönsterpartier. Här finns ett modernt och stilrent kök med köksö och en väl tilltagen social matplats. En fantastisk fungerande kakelugn är centralt placerad. Här finns två stora sällskapsrum, varav det ena i ett ljust och fint hörnrum. Rofyllt sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng, arbetsplats och gott om förvaring. Exklusivt helkaklat badrum med badkar, wc och dold tvättpelare. I de båda sällskapsrummen finns kakelugnar, dessa är dock inte fungerande. Planlösningen är utformad så att rummen kan disponeras på olika sätt, t ex. kan ett av sällskapsrummen nyttjas som master bedroom, matsal eller bibliotek. Här finns möjlighet till ett riktigt drömboende och bostaden ger goda förutsättningar att disponeras efter behov och önskemål. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med flera lokaler och goda lokalintäkter. Hiss finns i huset. I detta cityläge är det nära till det bästa som staden har att erbjuda, såsom shopping, restauranger, trevliga caféer och bagerier. Populära Urban Deli med restaurang och saluhall och med en underbar takterrass med storslagen vy finns intill. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana runt hörnet och det är gångavstånd till det mesta i city och till grönskan i Johannesparken och Humlegården.

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Luntmakargatan 12

Antal rum: 3

Boarea: 115 kvm

Våningsplan: 2

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer