Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Banérgatan 50 Östermalm 92 kvm

Välplanerad vindsetage 3:a som enkelt blir en 4:a - balkong

Nu saluförs denna fina vindsetagelägenhet högst upp i huset om 3 rum och kök - som enkelt blir en perfekt 4:a med upp till 3 sovrum - med bästa läge i hjärtat av Östermalm! Detta är en fin och välplanerad etagelägenhet som ger livskvalitet. Här finns möjlighet till ett riktigt drömboende och lägenheten ger mycket bra förutsättningar att disponeras efter behov och önskemål. Den alternativa planlösningen ger flexibilitet och upp till 3 rum kan disponeras som sovrum. Här möts klassisk funkis och modern design. Entréplanet har stora sällskapsytor för middagar och socialt umgänge. På entréplanet finns kök, rymlig matplats och luftigt vardagsrum med fin öppen spis för mysiga höst- och vinterkvällar. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen med morgon- och förmiddagssol. På entréplanet finns även duschrum med tvättmaskin. På övervåningen finns hall, två sovrum, dressing room och rymligt badrum med badkar. Detta fina funkishus från 1930-talet ger härlig känsla och atmosfär som bidrar positivt till boendeupplevelsen. Huset ligger vackert beläget på Banérgatan, mellan Fältöversten - Karlaplan - och Gustaf Adolfsparken. Det centrala läget på Östermalm ger också känslan av att bo lugnt och behagligt, samtidigt med pulsen ett stenkast bort - just i hjärtat av Östermalm. Det centrala läget gör även att det är nära till flera av Östermalms huvudpunkter så som t ex. Östermalmstorg med Saluhallen, Strandvägen och till Djurgården. Området erbjuder rikt utbud av fina butiker, bra restauranger och trevliga caféer. Välkända bagerier och bra mataffärer finns i närheten. Här bor man som bäst i en av de mest attraktiva delarna av Östermalm och det är nära till kommunikationer med T-bana och bussar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Banérgatan 50

Antal rum: 3

Boarea: 92 kvm

Våningsplan: 5

Eric Lennmarker

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Eric är entreprenör med passion för boendefrågor och fastighetsaffärer. Framgångsrik fastighetsförmedling ser han som ett hantverk som förutsätter skicklighet som fastighetsmäklare. Eric brinner för att göra affärer och är en skicklig förhandlare inställd på att din bostadsaffär ger dig maximalt betalt när du säljer. Med Eric får du en kompetent, resultatinriktad och professionell mäklare, som med stort hjärta och engagemang under processens gång vägleder, ger råd och finns som beslutsstöd när du behöver.

Eric har många års erfarenhet av fastighetsbranschen, bl.a. har han ingått i ledningen för stadsbyggnadskontoret i Stockholm och har lång bakgrund i boendefrågor och bostadsrättsföreningar – med rådgivning, styrelseuppdrag, ledning av ombildningsprocesser och stora ombyggnadsprojekt.

Under flera år har Eric arbetat i bankvärlden, bl.a. som privatekonomisk rådgivare med kvalificerad rådgivning, t ex. i fastighetsaffärer och i ett brett spann av frågor inom det privatekonomiska- och familjerättsliga området. Tidigare har han också arbetat med management, bl.a. som VD för inredningsföretag med inriktning på kommersiella miljöer, och haft ledande befattningar i mediebranschen inom reklam och marknadsföring.

När jag skulle sälja min bostad och kom i kontakt med Eric kände jag direkt att han var rätt mäklare för mig. Eric är kunnig, engagerad, noggrann, lyhörd och en väldigt trevlig person. Vi hade en mycket bra kommunikation och han hanterade hela affären med bravur. Jag kände mig trygg med honom hela vägen och kan jag varmt rekommendera Eric som mäklare.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Eric Lennmarker

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer