Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Ullbergs Väg 2
ALLA BILDER
Vaxholm Ullbergs Väg 2 Vaxholm 1193 kvm 19 750 000 KR

Vattentornet i Vaxholm - unikt boende med potential

Vaxholms vattentorn är ombyggt till ett unikt boende i skärgårdsmiljö med spännande möjligheter. Ett fantastiskt boende där vattentornets charm har bevarats och kompletterats med dagens behov av moderniteter. Totalt inryms i dag kök, fyra badrum, fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Längst upp i tornet, med svårslagen utsikt, är bastun belägen. Fastigheten ligger i en lummig park där även ett komplementhus med en carport för två bilar samt uthyrningslägenhet om ca 40 kvm ingår. För den kreativa finns stor potential, den gamla vattentanken kan bli en skön pool, planet ovan en ateljé med takfönster eller en studio. Som extra bonus på detta boende så går vattentornet med överskott. När alla kostnader är betalda ger intäkter från uthyrning till teleoperatörer en inkomst på ca 300 000 kr/år.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vaxholm

Adress: Ullbergs Väg 2

Antal rum: 7

Boarea: 270 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1193 kvm

Pris/bud: 19 750 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Vaxholm

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer