Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ingelse backe 28B
ALLA BILDER
Härryda Ingelse backe 28B Hindås 2498 kvm 11 975 000 KR

Arkitektritad drömvilla med sjöutsikt, garage, pool och kontorsdel

I naturnära Hindås med utsikt i väster över Västra Nedsjön är denna nyuppförda villa om ca 195 kvm belägen, därtill finns 30 kvm vinterbonat förråd/kontor och 60 kvm dubbelgarage. Här finns bad och natur runt knuten och utsikten över sjön och skogar är fullständigt rogivande. Villans kvadratmeter är fördelade på tre till fem sovrum samt flera sällskapsutrymmen. Överallt i huset är utsikten mot sjön och naturen i väster närvarande. Nedre plan har sammanhängande öppna sällskapsytor med stora fönsterpartier ut mot trädgården där en pool om 4*8 m huserar. Flera dörrar ut mot poolen möjliggör vardagsbad i bästa solläge och underbara middagar i kvällssolen på det rymliga altandäcket. Vidare finns två sovrum samt ett stor badrum och tvättstuga. Den generösa matplatsen kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum, fortfarande med gott om plats för en separat matsalsmöbel. På övre plan hittar vi allrum samt ett betagande master bedroom där sjöutsikten mot väster är hänförande. Här finns stort härligt badrum en suite samt walk in closet - allt för att skapa en komplett och förstklassig sovrumssvit. Utanför sovrummet är en rymlig terrass om cirka 48 kvm belägen med både väster och söderläge. Här får både spabad och solsängar plats. Mastersviten är som en egen våning i huset avsedd för avslappning och rogivande stunder. På övre plan finns möjlighet att få till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Över entrédörren och runt delar av huset finns ett trädäck med överhäng som gör det praktisk och enkel att ta sig runt villan i alla väder.

Tomten om 2 494 kvm erbjuder så mycket mer än en pool i väster. Här finns stora altandäck, garage om ca 60 kvm, kontor om ca 30 kvm och härliga generösa ytor för såväl lek och spring som återhämtning och avkoppling.

Hindås tronar än idag som en av Göteborgarnas favoritsommarorter. Hit for man redan från tidigt 1900-tal då flera av ortens vackra jugendbyggnader uppfördes tillsammans med flera representativa privata villor vid sjöarna. Här är sjöarna och naturen alltid nära, sommarens bästa dag blir en spontan solig vardag vid någon av de många badplatserna eller vid poolen. Det höga läget borgar för bättre vintrar än någon annanstans på samma avstånd till kusten. Ortens hoppbackar och tradition av friluftsaktivitet är än idag en starkt bidragande faktor till att du älskar Hindås så snart du kommer hit. Välkommen!

Endast bokade privata visningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hindås

Adress: Ingelse backe 28B

Antal rum: 6

Boarea: 195 kvm

Tomtarea: 2498 kvm

Pris/bud: 11 975 000 KR

Hindås

Jonas Martinsson

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Att sälja min släktgård var inte lätt beslut att ta och en komplex process både juridiskt och emotionellt. Direkt när jag träffade Jonas visade han stor förståelse för min situation på alla plan och lotsade mig igenom hela processen. Han såg gårdens mjuka värden också och lyckades omsätta det ut mot kund. Det var många visningar, olika bud kantade av förslag men Jonas höll ihop försäljningen på ett förstklassigt sätt och jag fick en underbar köpare som jag idag har en mycket bra relation till.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Martinsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas